Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


pelamin I
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
pelamin



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 14-May-2009 01:30
Izah Aishah & Paul Benjamin Menon @ Adam wedding
Venue: Muar
Date: Last Saturday

Gigih tak we all gerak dari kl ke muar pg2 buta & balik hari sbb nk attnd our friend's wedding. hehehe :D tapi aku tak balik hari la... singgah melaka rumah tunang aku utk settle few things for the Big Day preparation kan..

Wedding ni mmg ditunggu2 oleh budak2 ExxonMobil. Sbb kak Izah ni dulu babe yg sangat hot. Tp skrg lagi hot sbb dh tukar image bertudung manis :D Good for her, and we're soooo happy bila dia kawin dgn Abg Adam. lepas ni boleh la makan2 free kat Le Meridian kan kan kan... blkg ofis aku je pulak tu... LOL

To Kak Izah & Abg Adam the newly weds, Congratulation & Best Wishes. Terima kasih kerana mengundang kitorg yg sengal2 ni yerk... :D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016